PUNJAČI

Zidni i autopunjači za razne uređaje
Punjači potrošačkih baterija
Adapteri za prijenosna računala
Punjači za foto aparate i kamere
Punjači autobaterija

Zidni i autopunjači za razne uređaje

Kvalitetan materijal i kompaktne dimenzije zadovoljit će kako korisnike klasičnih mobitela tako i vlasnike energetski intenzivnih uređaja poput tableta, pametnih telefona i navigacijskih sustava. Visoke performanse i mogućnost odabira varijante s jednim, dva ili više USB priključaka cijenit će svi koji traže pouzdan i siguran punjač. Svaki priključak kontrolira inteligentna elektronika za neovisno i brzo punjenje. Punjač prepoznaje spojeni uređaj i odabire najprikladniji način punjenja za njega. Uštedjet ćemo vaše vrijeme zahvaljujući korištenju modernih tehnologija brzog punjenja Power Delivery i Qualcomm® Quick Charge™.

Više informacija o proizvodima

Punjači potrošačkih baterija

Punjač potrošačkih baterija JVL-505 posjeduje inteligentni mikroprocesor koji je u stanju puniti svaku bateriju zasebno, neovisno o vremenu punjenja. Na osnovu aktualnog stava baterije, punjač automatski izabere adekvatnu jačinu struje za punjenje.

Strujni impuls osigurava brzo punjenje baterija, te također produžava vijek trajanja napunjenih baterija. Punjač je u stanju detektirati neispravne baterije. Posjeduje zaštitu protiv pregrijavanja, kratkog spoja, te zaštitu protiv prepunjavanja i zamjene polova. Posjeduje zaštitu protiv pregrijavanja, kratkog spoja, te zaštitu protiv prepunjavanja i zamjene polova. Punjač JVL-505 puni NiMh i NiCd baterije.

Adapteri za prijenosna računala

AVACOM proizvodi kvalitetne adaptere i autoadaptere za sve brendove prijenosnih računala. U ponudi su adapteri raznih snaga i izlaznih napona.

Najčešći brendovi prijenosnika:
ACER • APPLE • ASUS • DELL • HP • IBM /LENOVO • SAMSUNG • SONY • TOSHIBA

Punjači za foto aparate i kamere

AVACOM punjači za foto aparate i kamere služe za opću uporabu, te imaju veliki raspon primjena. U ponudi su sljedeći punjači. Univerzalni punjač AV – MP s izmjenjivim modulima koji posjeduje osnovni set priključaka. Uz njega je neophodno kupiti odgovarajući krajnji priključak (redukciju) za konkretni uređaj. Koristi se kao punjač i autopunjač. Dalje su u ponudi klasični punjači ACM i USB punjači AVEPU.

Punjači autobaterija

AVACOM nudi univerzalne, pametne i automatske NAPB punjače olovnih akumulatora i autobaterija napona od 6 V do 12 V, kapaciteta od 1,2 Ah do 200 Ah. Punjači su kompaktne veličine i jednostavno se s njima rukuje. Imaju, između ostalog, slijedeće funkcije: režim za održavanje u slučaju dugotrajnijeg skladištenja, automatsku regeneraciju sumporizacijom ispražnjenog akumulatora. Ispravni tip punjača izaberite pomoću parametara baterije koju punite (napon, kapacitet).

Copyright © AVACOM s.r.o.