PUNJAČI

Zidni i autopunjači za razne uređaje
Punjači potrošačkih baterija
Adapteri za prijenosna računala
Punjači za foto aparate i kamere
Punjači autobaterija

Zidni i autopunjači za razne uređaje

Punjači su kompaktne veličine, napravljeni od kvalitetnih materijala i služe za punjenje mobitela, pametnih telefona, tableta, navigacja itd. Najsnažniji punjač sa dva USB porta služi za brzo punjenje jednogo ili dva uređaja istovremeno. Oba porta imaju svoju smart upravljačku elektroniku za nezavisno punjenje svakog uređaja. Na osnovu toga je punjač u mogućnosti prepoznati priključeni uređaj i izabrati adekvatni režim punjenja.

Više informacija o proizvodima

Punjači potrošačkih baterija

Punjač potrošačkih baterija JVL-505 posjeduje inteligentni mikroprocesor koji je u stanju puniti svaku bateriju zasebno, neovisno o vremenu punjenja. Na osnovu aktualnog stava baterije, punjač automatski izabere adekvatnu jačinu struje za punjenje.

Strujni impuls osigurava brzo punjenje baterija, te također produžava vijek trajanja napunjenih baterija. Punjač je u stanju detektirati neispravne baterije. Posjeduje zaštitu protiv pregrijavanja, kratkog spoja, te zaštitu protiv prepunjavanja i zamjene polova. Posjeduje zaštitu protiv pregrijavanja, kratkog spoja, te zaštitu protiv prepunjavanja i zamjene polova. Punjač JVL-505 puni NiMh i NiCd baterije.

Adapteri za prijenosna računala

AVACOM proizvodi kvalitetne adaptere i autoadaptere za sve brendove prijenosnih računala. U ponudi su adapteri raznih snaga i izlaznih napona.

Najčešći brendovi prijenosnika:
ACER • APPLE • ASUS • DELL • HP • IBM /LENOVO • SAMSUNG • SONY • TOSHIBA

Punjači za foto aparate i kamere

AVACOM punjači za foto aparate i kamere služe za opću uporabu, te imaju veliki raspon primjena. U ponudi su sljedeći punjači. Univerzalni punjač AV – MP s izmjenjivim modulima koji posjeduje osnovni set priključaka. Uz njega je neophodno kupiti odgovarajući krajnji priključak (redukciju) za konkretni uređaj. Koristi se kao punjač i autopunjač. Dalje su u ponudi klasični punjači ACM i USB punjači AVEPU.

Punjači autobaterija

AVACOM nudi univerzalne, pametne i automatske NAPB punjače olovnih akumulatora i autobaterija napona od 6 V do 12 V, kapaciteta od 1,2 Ah do 200 Ah. Punjači su kompaktne veličine i jednostavno se s njima rukuje. Imaju, između ostalog, slijedeće funkcije: režim za održavanje u slučaju dugotrajnijeg skladištenja, automatsku regeneraciju sumporizacijom ispražnjenog akumulatora. Ispravni tip punjača izaberite pomoću parametara baterije koju punite (napon, kapacitet).

Copyright © AVACOM s.r.o.